Beirut Cafe

förstklassig libanesisk catering i Stockholm | 08-21 20 25

Catering till studenten

Sommaren närmar sig med stormsteg, terminen går mot sitt slut och för dig som ska ta studenten i Stockholm är det hög tid att fundera över hur du bäst löser det med maten vid din studentskiva eller studentmottagning. Eller så kanske du är förälder till en blivande student och vill bjuda på riktigt god mat vid studentmottagningen.

Ta en titt på våra erbjudanden inom studentcatering där du kan välja fritt bland våra härliga och smakrika libanesiska bufféer, duka upp med ett urval av meze (libanesiska smårätter), eller välja en väl sammansatt meny som gästerna kommer att minnas länge!

Låt hela familjen och alla vänner vara med och fira istället för att stressa med maten. Varmt välkommen att kontakta oss för att ta fram den perfekta lösningen för catering till din studentfest!

 

Vi ordnar catering till studentmiddagen

Kanske har du bokat stans hetaste klubb eller så föredrar du att vara hemma i trädgården när du firar. Oavsett var du vill vara så levererar vi catering till din studentmottagning eller studentfest och ser till att maten smakar perfekt och gör just din dag extra minnesvärd.

Vi levererar mat till valfri lokal i Stockholm så att du kan fokusera på att ha roligt under din studentfest och behöver inte oroa dig över maten. Maten levereras fint upplagd så att den känns fräsch och tilltalande när den ska serveras. Enkelt och smidigt för en härlig studentmiddag.

Studentcatering från det libanesiska köket

När du söker en fräsch och smakrik buffé som catering till en studentfest så är libanesiskt helt rätt val! Här kan du välja mellan både kalla och varma rätter, plockmat, grillat och mycket mer. Vi lagar vår mat av de finaste ingredienser och kryddor och lägger mycket tid och omsorg på att den verkligen ska bli fantastiskt god.

Libanesisk mat brukar uppskattas då den är väldigt varierad. Det finns något för alla gäster. Köket erbjuder dessutom mycket vegetariskt, vilket brukar vara väldigt uppskattat så att alla blir mätta och nöjda med maten som erbjuds. Ta gärna en titt på våra menyer för att se vilka rätter du kan välja mellan. Vi sätter gärna ihop en studentbuffé som passar just dina önskemål.

Plockmat till studentmottagning hemma

Om ni planerar att ha en studentmottagning för släkt och vänner hemma efter utspringet så brukar det passa bra med en enklare buffé med meze som kan stå framme. Gästerna brukar ju dyka upp vid lite olika tider då vissa kanske har flera studenter som de vill besöka under dagen.

Vi tar gärna fram en passande lösning och ser till att det finns något att äta under hela studentmottagningen. Vår goda baklava passar perfekt till kaffet och vi kan även erbjuda härliga fruktfat med säsongens frukter. Perfekt i sommarvärmen.

Plockmat till studentflaket

Ingen student utan utspring och traditionsenligt åkande på studentflak! Men glöm inte att ta med något att äta också. Ett fat med god plockmat att ta med under färden gör att ni håller energin uppe medan ni firar tillsammans.

Berätta bara hur många ni är som kommer att åka med i ekipaget och om ni har några särskilda preferenser så sätter vi ihop ett urval av libanesiska smårätter (meze) som är lätta att ta med på resan.

Välkommen att boka student catering idag

Varmt välkommen att boka catering till studentfirandet idag! Hör av dig till oss och berätta hur du eller din student har tänkt att fira, hur många gäster som kommer och om du har några särskilda önskemål så sätter vi tillsammans ihop en passande lösning för catering till studenten.

Fira en oförglömlig studentfest med vår smakrika catering!