Beirut Cafe

förstklassig libanesisk catering i Stockholm | 08-21 20 25

AKUT CATERING

Vi erbjuder akut catering

Hur gör vi med maten? Det är en fråga som ofta kommer upp vid olika typer av tillställningar. Ibland så kan det uppstå situationer där man helt enkelt inte hinner med allt som man har planerat och där man i sista stund inser att man inte kommer att lyckas med att laga den mat man tänkt sig. Här kan du med gott samvete luta dig tillbaka och ringa till oss. Vi erbjuder akut catering och vi gör det för upp till hundra personer. Det enda som krävs är att du kontaktar oss 24 timmar innan så att vi får en chans att förbereda allting.

libanesisk mat

Catering snabbt när ni behöver det

Vi vet att det kan vara stressigt, vi vet att allting kanske inte går enligt planerna och vi vet att det i Stockholm kan uppkomma situationer som gör det omöjligt att hinna med allt man tänkt sig. Vi är den bästa lösningen vid sådana tillfällen och kan även hoppa in om en annan firma som du har beställt catering av skulle få förhinder. Välkommen att kontakta oss och ta del av den spännande meny som vi erbjuder.

Har det dykt upp en spontan anledning att fira med god mat? Kanske har teamet på jobbet lyckats ro ett stort projekt i land, idrottsföreningen kan ha gjort en stor vinst eller så vill du ni fira en nyfödd familjemedlem med nära och kära. Vi fixar catering med kort varsel så att ni får en härlig upplevelse utan att behöva stressa med maten.

Att servera mat från det libanesiska köket är att öppna dörren till mellanöstern. Du - och dina gäster - kommer att få en upplevelse snarare än enbart en måltid. Underbara smaker, fantastiska dofter, härliga texturer och makalösa färger blandas i en välkomponerad anrättning. Allting tillagat med noggrant utvalda råvaror och med en passion som går utanpå det mesta. Du får äkta och genuin matglädje då du väljer catering från Beirut Café.

Välkommen att kontakta oss, både för traditionell och akut catering.

Ute i sista minuten? Vi fixar catering även med kort varsel!