Beirut Cafe

förstklassig libanesisk catering i Stockholm | 08-21 20 25

FÖRETAGSCATERING

Välj oss för er företagscatering

Är ni i behov av catering till er konferens, firmafest eller ett kundevent med företaget? Då är vi det bästa alternativet för er. Vi har stor vana av företagscatering och vi vänder oss både till stora och lite mindre företag. Det som utmärker oss är att vår meny är spännande, smakrik och som ger det där lilla extra. Att man äter tillsammans som en grupp gör att ni stärker banden till varandra. Det libanesiska köket präglas av gemenskap och menyerna vi erbjuder passar alla typer av event.

 

Vi kan även rycka ut med kort varsel. Står ni utan mat så kan Beirut Café - med 24 timmars varsel - rädda er företagsfest, oavsett storlek. Vår akut catering erbjuds till sällskap upp till hundra personer.

Lunchcatering Stockholm

Ska ni bjuda kunder på affärslunch eller är ni ett gäng på kontoret som gärna skulle vilja äta lunch tillsammans? Välkomna att beställa catering till lunchen från oss!

Vi kan sätta samman färdigkomponerade tallrikar med rätter från våra menyer till en kundlunch eller duka upp en lunchbuffé där alla själva får välja bland olika goda rätter som det libanesiska köket kan erbjuda. Att äta lunch gemensam kan stärka sammanhållningen på jobbet eller håll ett trevligt lunchmöte med god mat. Beställ lunch catering till ert företag i Stockholm från oss så lovar vi att alla kommer att bli nöjda.

Catering till företagsfest & företagsevent

Till en företagsfest eller olika event i företaget så är vi det rätta valet när det kommer till maten. Vi fixar gärna catering till årsstämma, jubileumsfirande, kickoff eller after work. En trevlig libanesisk buffé gör det lätt för alla att hitta något gott att äta, oavsett preferenser. I våra menyer finns smakrika alternativ oavsett om man föredrar kött, fisk, vegetariskt, veganskt eller glutenfritt. Det går förstås lika bra att sätta samman en fast meny utifrån de rätter vi har i vårt utbud.

Catering till konferens

Ingen konferens är komplett utan riktigt god mat till lunch, middag eller i pauserna. Då föreläsningar ibland kan dra ut på tiden så kan det vara smart med kalla rätter som står redo att ta för sig av. Vi har många rätter som fungerar bra som plockmat, vilket brukar vara uppskattat i pauserna mellan programpunkterna.

Kanske vill ni avsluta konferensen med en riktig galamiddag? Vi ser till att ni får en riktigt härlig matupplevelse som är fint uppdukad och som givetvis smakar fantastiskt!

Boka bord i restaurangen

Vill ni hellre äta direkt hos oss i restaurangen? Självklart kan vi reservera något av våra mysiga rum eller hela lokalen för er. Nu i jultid kan det vara trevligt att bjuda hela företaget på årets julbord, ät tillsammans som en grupp och stärk banden till varandra.

 

företagsevent catering

Vid företagscatering så brukar Meze och avsmakningsmenyer vara ett bra alternativ. Men, det är ni som bestämmer och vi kan hjälpa er nästan oavsett hur era önskemål ser ut. Vi tänkte nedan presentera en avsmakningsmeny som är möjlig att välja inom catering till företag.

Kalla smårätter:

 • Hoummus. En röra på kikärtor, sesampasta och kummin.

   

 • Labneh: Röra på aubergine, sesampasta, vitlök och citron

   

 • Moutabbal Batinzian: Libanesisk kryddad yoghurt

   

 • Mhamara: Paprikarelish med krossade valnötter och sirap kryddad med granatäpple. Kryddstarkt!

   

 • Tarator de Jez: Kycklingröra på sesampasta och vildgurka.

   

 • Warak Inab: Ris och grönsaksfyllda vinblad toppade med citron, mynta och olivolja.

   

 • Ardishoki: Kronärtskocka med vitlöksmarinad och citron.

   

 • Tabbouli: Finhackad bladpersilja med tomat, citron, lök och borghol.

   

Varma smårätter:

 • Jowaneh Moklieh: Marinerade stekta kycklingvingar

   

 • Sojok: En speciell libanesisk stekt nötfärskorv som serveras med grönsaker och olivolja.

   

 • Sambosek: Libanesiska piroger fyllda med nötfärs och lök

   

 • Fatayer: Vegetariska piroger fyllda med bladspenat, lök och citron

   

 • Rkakat: Friterade knyten fyllda av fetaost.

   

Huvudrätt:

 • Gat Mashawi: En klassisk libanesisk grillmix av oxfilé, kyckling och nötfärsspett.

   

Bjud dina medarbetare på det bästa mellanöstern har att erbjuda!