Beirut Cafe

Förstklassig libanesisk catering i Stockholm | 08-21 20 25

Nyarscatering

Catering till nyårsmiddagen

Njut fullt ut av årets sista dag med fantastiskt god mat. Med vår nyårscatering får du en oförglömlig nyårsmiddag tillsammans med släkt och vänner. Till nyår kan det vara skönt att slippa stressen som det kan innebära att organisera en lyckad nyårsmiddag. Låt oss ta hand om matlagningen så kan du lägga din tid åt att göra fint i lokalen och att umgås med dina gäster istället.

Vi kan erbjuda catering från allt från en mindre grupp av vänner till större sällskap. Ni väljer själva om er nyårscatering ska serveras hemma i vardagsrummet eller om ni vill få den levererad till en lokal på stan. Vi är flexibla och ser till att maten kommer fram perfekt tillagad och i god tid till festen.

Det libanesiska köket brukar vara uppskattat av alla och är kanske ett lite roligare alternativ än hummer, oxfilé och glassbomb. Vad sägs om smakrika röror serverade till nybakt bröd, rykande heta rätter från kolgrillen och riktigt läckra efterrätter? Libanesisk mat utmärker sig med sina rika smaker av fint tillagade råvaror, orientaliska kryddor och örter. Smakrika vegetariska alternativ finns givetvis också och vi hjälper till att hitta passande lösningar om någon i sällskapet är allergisk eller av andra skäl inte äter vissa saker. Kort sagt så erbjuder vi nyårscatering som passar alla.

Meze eller en lyxig libanesisk nyårsmeny

Vill ni ha en riktigt lyxig trerätters libanesisk nyårsmeny eller ska det vara mer informellt med plockmat? Ni väljer själva vilket upplägg som passar bäst. Handlar det om en nyårsfest där gästerna kommer och går under kvällen kan ett urval av Meze, libanesisk plockmat, vara det perfekta alternativet. Då är det bara att fylla på faten allteftersom under kvällen.

Är målsättningen däremot att slå på stort med festblåsor och bordsservering rekommenderar vi istället att ni väljer en meny med fasta rätter. Vi hjälper er gärna att sätta samman en fint avvägd kombination av förrätt, varmrätt och efterrätt som gör alla mätta och belåtna. Läs gärna här om våra färdiga cateringmenyer eller välj direkt från vår restaurangmeny.

En kombination kan annars vara det perfekta valet. Nyårsfester brukar sträcka sig över många timmar. När man är klar med middagen brukar det vara ett antal timmar kvar till tolvslaget. Då kan det vara trevligt att ha en buffé med plockmat tillgänglig när hungern sätter in senare under kvällen. Kontakta oss och berätta hur du föreställer dig din nyårsfest så tar vi fram en passande lösning för catering.

Välkommen att beställa catering till nyår

Välkomna det nya året med catering till nyår från oss på Beirut Café. Ring oss på 08-21 20 25 så tar vi fram en passande meny till sällskapet och ser till att maten levereras i god tid till festen.

Slipp stressen kring nyår med vår fantastiskt goda cateringmat!